Ana Marija, Klavdija i Gorana u eliminacijskom izazovu!

 U stres testu ovoga puta bit će tri kandidatkinje – Ana Marija, Klavdija i Gorana. Jedna od njih će napustiti svoje MasterChef putovanje, ali sve tri u kuhinju će ući s velikom dozom optimizma i željom da sprave što bolje jelo. Tanjur koji će morati prezentirati žiriju bit će rekreacija jednog veoma zanimljivog i detalja punog mesnog jela.

''Htjela bih se koncentrirati i odraditi kako treba. Idem opušteno u ovaj eliminacijski izazov'', rekla je Klavdija dok je pakirala kofere jer možda je upravo ovo dan kada ona napušta vilu. Ana Marija također se osvrnula na formu s kojom će ući u kuhinju ovoga puta: ''Možda mi je fokus danas malo slabiji nego inače, pod velikim pritiskom možda ne može do izražaja doći naša kreativnost''.

Za razliku od nje, Gorana, koja je u eliminaciji završila jer je zaboravila uzeti iz dućana glavnu namirnicu, mnogo je vedrijeg duha: ''Osjećam se odlično, sretna sam. Današnji eliminacijski izazov ne smatram opasnosti, mislim da ću nešto i naučiti'', rekla je Gorana dodajući da će kuhati ''baš sa srcem''.

Iako su u vili svega nekoliko tjedana, kandidati su se već dovoljno povezali, pa svi emotivno doživljavaju ispadanje. ''Uznemireni smo, jer smo sada svi previše povezani. Napeto je nama koliko i njima'', kazala je Karmen.

Kandidatkinje u stres testu bodrit će ostali kandidati s galerije, među kojima je i Vanja koji je i sam bio sudionik protekle dvije eliminacije, a ovu je izbjegao ''za dlaku''. ''Lijepo je biti na galeriji gore'', komentirao je Vanja drugačiju perspektivu eliminacijskog izazova.

Tri kandidatkinje moraju replicirati jelo ispod zvona - svinjski file, redukciju od crnog vina, krokete od svježeg kravljeg sira i čimulice. Gorana koja inače na izazovima daje svoj pečat, u ovom će morati obratiti pažnju na to da rekreira jelo onako kakvo ono je. Za pripremu će imati 45 minuta, a na radnim jedinicama dobit će sve potrebne namirnice. Također će imati priliku odabrati i po jednog kandidata ili kandidatkinju tko će im biti pomoćnik, a neki će izbori iznenaditi žiri.

Ne propustite napetu epizodu MasterChefa, večeras od 21.20 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju