Uz Maju Šuput, Janka Popovića Volarića i Davora Bilmana u novoj sezoni Supertalenta u žiriju je i Martina Tomčić.

Nakon što smo Martinu Tomčić gledali u prošloj sezoni Supertalenta te kao vokalnu trenericu u hit showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pred ovom glazbenom divom nova je sezona showa koji oslobađa sve talente. 

''Biti u žiriju Supertalenta vrlo je odgovorno i nezahvalno, ali s druge strane iznimno ispunjavajuće, jer dobijemo priliku vidjeti talente i ljude koje ne možemo vidjeti svakodnevno. Ovdje možemo uživati u njihovim talentima'', iskrena je bila operna pjevačica.

Martina nam je otkrila na koji način odlučuje o tome hoće li određeni kandidat ili kandidatkinja proći u daljnji krug natjecanja. ''Prilikom donošenja odluke uvijek ocjenjujem nekoliko kategorija. Na prvom mjestu mi je traženje supertalenta. Supertalent, za mene, nije samo ideja da netko može nešto drugačije. Važne su i vještine, a nakon njih svjesnost o istima, dakle, manipulacija svojim alatima i publikom. Najvažniji trenutak je prenošenje emocija i prisutnost na sceni. Sve to zaokružuje cijelu priču i čini izvrstan nastup''. 

 

Njena ljubav prema glazbi iznimno je velika, ali priznaje kako joj to nije presudno da bi za nju netko dobio zlatni gumb. Jednako cijeni sve ostale talente. ''Iznenađenja i neočekivanost drži me budnom i daje snagu i želju da i dalje ovdje sjedim i da se jako dobro zabavljam''.

Dobru zabavu možete očekivati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju