Luka je posljednjih dana u velikom fokusu ostalih ukućana.

Dok su u prethodnoj epizodi ljepotice imale poprilično težak zadatak u kojem su morale jesti insekte, crve, škorpione i žohare, novi nastavak showa 'Ljepotice i genijalci' donosi zadatak za muške kandidate pod nazivom – ljubavni guru.Genijalcima će dolaziti po dva gosta koja će im reći svoje ljubavne probleme, a zauzvrat će im oni pokušati riješiti situaciju svojim savjetima. Gosti u ovom zadatku bit će glumci Anja Matković i Jan Kerekeš. Genijalcima partnerice u ovom izazovu neće moći pomagati. „Nino i ljubavni savjeti, ne znam kako će to proći. On je ionako sramežljiv, ne znam kako će se snaći u tome“, govori Martina o svom partneru. Nino ističe kako nema puno samopouzdanja te kako ga je strah da će Marino i Luka biti najbolji u izazovu. „Moram se maksimalno potruditi, ali ne znam hoću li znati“, kaže Nino.

Osim toga što je mnogima favorit u ovom izazovu, Luka je posljednjih dana u velikom fokusu ostalih ukućana među kojima su svađe postale sve češće. Svoje mišljenje rekla mu je Martina. „Ti si manipulator!“, uzviknula je dodavši da ne može više šutjeti. „Meni je gnjusno da se ovo događa“, nadovezao se Karlo. „Ja ne znam kako da se uopće postavim prema takvom čovjeku sad“, razočarano je rekla Ena.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:Što je točno ukućanima zasmetalo kod Luke, zašto im se baš on zamjerio, ali i koji će kandidat odnijeti pobjedu u izazovu i tako odabrati nekoga za eliminacijski kviz koji označava kraj natjecanja za još jedan par, gledatelji će doznati u večerašnjoj epizodi 'Ljepotica i genijalaca' od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju