Karlo i Helena pobijedili u eliminacijskom izazovu.

Izazov koji je ovoga puta dočekao genijalce bio je plesni dvoboj. Dok ih je plesačica Gabriela Pilić, koju trenutno gledamo u showu 'Ples za zvijezdama' u paru sa Slavom Sobinom, podučila plesnim koracima, koreograf Igor Barberić ocjenjivao je njihove plesne vještine.Najboljim plesačem pokazao se Luka te uz Adrijanin imunitet iz prethodnog izazova, ovaj par osigurao si je dvostruki imunitet. „Jako je suzdržan. Bio je metrički točan“, komentirao je Igor Barberić Lukin nastup. Nakon njega na pozornicu se popeo Nino koji je pokazao svoje plesno umijeće. „Fali mi puno toga, šarmantnost, vrckavost, neki ritam“, rekao je na svoj nastup. „Kad treba mrdati kukovima tu je Nino profesionalac“, zaključila je Adriana. Karlov nastup bio je treći po redu. „Ples je život“, Karlov je kratki zaključak. Marijan je na pozornici u jednom trenutku zaboravio koreografiju. „U glavi je: što sad? Ne znam dalje, ne znam krenuti“, kazao je Marijan. „To je problem kad se štreberski nauči koreografija“, komentirala je Helena dodavši da se trebao opustiti. „Marijan ima problema s tremom, shvaćam ga u neku ruku, ne zamjeram mu“, rekla je Ena koja je zatim tješila svog partnera Marijana kojeg je rasplakala pogreška koju je učinio. „Bojim se samo da takve greške nisu vrijedne 100 tisuća kuna“, zaključio je Marijan. U drugom su dijelu izazova genijalci su birali između standardnog i latinoameričkog plesa i izveli ga u tandemu s profesionalnom plesačicom Gabrijelom Pilić, a za kraj koreografiju s partnericom u trajanju od 30 sekundi.Prije nego i je Igor Barberić proglasio pobjednika, komentirao je sve kandidate. „Prošlo je bolje nego što sam očekivao. Dosta ste dobro to savladali“, kazao je Igor.

Luka i Adriana dobili su tako odgovornost odabira par za eliminacijski izazov. Odlučili su ovaj put odabrati Karla i Helenu kao par koji odlazi u eliminacije. Karlo nije dobro reagirao na njegove riječi i uzvratio mu je. „Spavaš li mirno?“, upitao ga je povišenim tonom Karlo. Luka mu je na to odgovorio da je bio krajnje nekorektan u prošlim eliminacijama. „Tko je nekorektan? Svinjo jedna!“, glasno je rekao Karlo. „Šuti tamo, smeće“, odgovorio mu je Luka na što je Karlo krenuo prema njemu. Situacija je iznenadila i voditelja Igora Mešina koji je pokušao zaustaviti mogući incident povlačenjem Luke za majicu. Njih dvojica su zapravo potrčali u zagrljaj jedan drugome, a Igor je ostao iznenađen. „Ubili smo Igora, ali mi je draži sad 27 puta. Sav se uspaničio da će se nešto dogoditi“, rekao je Luka koji je otkrio kako je sve bilo dogovor između dva prijatelja.

Najzanimljvije trenutke pogledajte u galeriji:Ipak, Luka je objasnio kako je razlog nominacije taj što oni nikad nisu bili nominirani za eliminacijski izazov. Nakon eliminacijskog kviza Nino i Martina napustili su natjecanje koje je sve bliže kraju. „Mi idemo do kraja. Sad smo pokazali da možemo“, rekao je Karlo. Ninu i Martini žao je što su napustili natjecanje, ali su istaknuli kako su im favoriti upravo Karlo i Helena. „Bilo je super ljudi, mislim da ću se družiti s nekima nakon showa“, kazao je Nino prilikom napuštanja kuće. „Čim izađem zvat ću Petru i izaći ćemo na cajke. Hvala Bogu!“, rekla je Martina.Koji će par napustiti natjecanje pred finale i kako će izgledati novi izazov, gledatelji će moći vidjeti u novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci'!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju