Veliki iskorak u karijeri!

Prepoznatljivo reportersko lice Dnevnika Nove TV, Martina Bolšec Oblak, u 2023. godini preuzima još jednu važnu ulogu u najgledanijem informativnom programu u Hrvatskoj – postaje urednica Vijesti. Nakon više od desetljeća provedenog u televizijskom novinarstvu, ovo smatra velikim iskorakom u svojoj karijeri.

„Brinuti o sadržaju cijele informativne emisije velika je odgovornost, no jednom sam pročitala da je napredak teško ostvariv ako se nikada ne izađe iz zone komfora. Ovo je za mene ogromni korak naprijed, no u njemu uistinu uživam, a uz podršku koju mi pružaju kolege iz redakcije, izazovima koji me čekaju – veselim se“, rekla je.

Martina Bolšec Oblak na najgledaniju domaću televiziju došla je 2011. godine. Kao reporterka najčešće prati priče iz školstva i zdravstva, a 2022. dobila je i nagradu Hrvatske liječničke komore za promicanje ugleda hrvatskih liječnika i liječničke profesije u javnosti. Sudjeluje i u rubrici Bolja Hrvatska koja donosi pozitivne priče o mladim i uspješnim ljudima. Uz nove uredničke odgovornosti, Bolšec Oblak i dalje nastavlja s reporterskim zadacima i donošenjem najvažnijih vijesti s terena.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju