Romantična gesta: sada Marija ima s kime spavati...

Nakon što je prethodnog dana lutao sam po Dubrovniku, došao je i red da Marko posveti pažnju djevojkama, pa je tako prva na redu bila Marija.

Marko ju je odveo u šetnju po zidinama, što je nije previše impresioniralo obzirom da joj se nije dalo hodati, a nije ju impresionirao ni Markov romantičan potez čitanja poezije. „Nikad mi nitko nije citirao pjesme, ali ne bih sada da mi svaki dan čita.“ kazala je Marija, a Marko je komentirao: „Gospođica Marija ima neki osjećaj prema meni, a što je to, ja ne bih znao. Ipak je ona došla do finala i došla je zbog određenog razloga i mora tu nešto postojati.“

Nakon poezije, na Marijin nagovor, ali uz Markovo nećkanje, ipak su skočili u more i malo se okupali. „Ne bih sad rekla da imam plus kod Marka nego da Marko ima plus kod mene.“ istaknula je Marija koja ne vidi neku veliku ljubav sebe i Marka. „Da ovo prijateljstvo preraste u ljubav trebalo bi puno vremena, trebali bi puno vremena provoditi zajedno, tako da za sada, ništa.“, dodala je.

Hoće li ostati na tome, nakon ove vrlo romantične geste?

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju