Nova TV donosi ekskluzivan intervju sa Markom Pjacom iz Torina.

Nova TV je prisustvovala službenom predstavljanju Marka Pjace, novog člana nogometnog kluba Juventus. U Torinu je tom prilikom s Pjacom razgovarao reporter Nove TV Milan Stjelja.
 

1. Kakav je osjećaj biti dio ovako snažnog Juventusa. Imaš li nekad osjećaj kao da sanjaš?

Prekrasan je osjećaj biti u ovako velikom klubu. Za to sam radio cijelu karijeru i sad mi se to napokon ostvarilo i naravno da sam presretan. Osjećaj je predivan, svaki dan trenirati i igrati za ovako veliki klub.
 

2. Jesi li razgovarao s trenerom Allegrijem, što ti je uopće poručio, što klub očekuje od tebe u ovoj sezoni?

Pa dobro, trener stalno priča sa svima, tako i sa mnom. Svatko zna svoju ulogu ovdje, sve je lijepo posloženo i naravno da je na meni da dobro igram i treniram pa će doći i prilike. U svakom velikom klubu je velika konkurencija. To sam znao i kad sam dolazio ovdje. Svjesno sam odabrao Juventus. Znao sam da će biti takva konkurencija, to me ne plaši i vjerujem da ću se izborit za minutažu i da ću te prilike koje će mi trener dati, da ću ih iskoristiti.


 

3. Sada kao igrač Juventusa, sigurno se nadaš značajnijoj minutaži i u reprezentaciji?

Da bi igrao u reprezentaciji, trebam se izboriti za mjesto u klubu. Ništa, nadam se minutaži ovdje, a onda ću poslije razmišljati o reprezentaciji, kad dođe vrijeme za to.


4. Mnogi su nakon te utakmice protiv Portugala izrazito i napadali izbornika Čačića što nije ranije ubacio u igru Marka Pjacu. Kako ti sada gledaš na to?

Pa meni kao igraču, koji će surađivati s izbornikom, nije to baš najugodnije zato što se njega proziva jer mene nije stavio u igru. U biti, ja nemam ništa s tim, a opet se osjećam nelagodno u vezi toga. To je bila njegov odluka, on je postavljen da vodi reprezentaciju i svi mi to moramo poštivati i tu je priča za mene završena.




5. Koliko ti kao mladom nogometašu znači da u svlačionici imaš jednog svog sunarodnjaka i još da je pritom to veliko ime poput Marija Mandžukića?

Mogu reći da mi to jako puno znači. Mario mi je stvarno jako puno pomogao ovih dana. Što god treba, pričati talijanski, vezano za život, rekao je da mi je na raspolaganju za općenito sve, tako da mu sam mu jako zahvalan.


Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima iz sporta čitajte na portalu GOL.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju