Marko i Valentina u šestoj su emisiji uživo plesali paso doble.

Marku Petriću ove nedjelje mentorica nije tolika nepoznanica kao drugim natjecateljima. Naime, u promjeni parova imao je sreću dobiti zadatak plesati s Valentinom Walme koja mu je partnerica u privatnom životu. Na prvi spomen ovog izazova nije znao tko će mu biti zamjenska plesna partnerica pa je prokomentirao: „Prilično me uznemirilo zbog toga što sam s Gabrielom već izgradio kod, ona shvaća na koji način najbrže učim, ali postoji i vedriji dio priče – shvatio sam da je to sjajna prilika da učim na drugačiji način i skupim još iskustva.“

On večeras pleše sa svojom partnericom protiv svoje partnerice. Oni su već dugo u sretnoj vezi izvan malih ekrana i ovo je zapravo njihov prvi javni plesni nastup. 

"Rasturili ste, od emocija, od strasti, od tvog stava, tvog pokreta, sve je bilo na mjestu, sve je bilo više nego dobro. Ovo će vam ostati kao jedna prekrasna uspomena za mene ste pobjednici večeri", oduševljena je bila Franka, a s njom se složila i Larisa Lipovac Navojec te dodala da je za nju ovo ne samo najbolja izvedba večeri nego i općenito.

"Za tvoju izvedbu bih ja rekao da vrijedi ono pravilo manje je više. Za paso doble se energija akumulira da bi na kraju eskalirala. Po meni ovo nije tvoja najbolja izvedba, to je moje osobno mišljenje, ali to je normalno s obzirom na tvoju eskalaciju u prošloj emisiji", komentirao je Marko Ciboci s kojim se Larisa nije složila. Osvojili su 36 bodova žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju