Marko i Gabriela u sedmoj su emisiji plesali quickstep.

Glumac Marko Petrić u prošlotjednoj zamjeni parova plesao je sa svojom partnericom iz privatnog života Valentinom Walme, a Gabriela Pilić bila je na plesnom izletu sa Sandi Pegom. Iz uloga novopečenih parova ove nedjelje opet su se vratili u svoje standardne parove i kombinacije te zablistali u plesnom vremeplovu.

Marko je igrao nekoliko uloga iz različitih epoha pa mu ova tematika nije nepoznata, a Gabrieli su tridesete najbolje razdoblje zbog mode, stila i make up-a.

"Ja mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila - i meotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", komentirala je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić dodao: "Kvrc se desio i ovo si ti. Od lyricala, do paso doblea i sad ovo..."

"Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja. Bravo Marko", istaknula je Franka.

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje", pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci.

Osvojili su 38 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju