Marko Petrić i Gabriela Pilić u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

U prvoj emisiji showa „Ples sa zvijezdama“ Marko i Gabriela plesali su tango. Marko u sebi nosi borbenost koju je te večeri i pokazao na plesnom podiju. Marko Ciboci istaknuo je da bi Marko bio odlična plesačica, a Igor Barberić pohvalio je ovaj nastup kao najčišći u toj emisiji. Za prvi ples žiri je istaknuo da Marko ima odličnu tehniku, a na držanju još treba poraditi. Gabriela i Marko u prvom su plesu osvojili 26 bodova žirija.

Brzim ritmom cha cha cha otvorili su Marko i Gabriela drugu emisiju showa. Iako je ples izgledao vrlo jednostavno dali su sve od sebe i zapalili plesni podij. Igor Barberić poručio je Marku da se usudi pokazati još i da će onda dogurati sve do finala. Dok je Marko Ciboci pohvalio nastup te istaknuo da su izveli pravi latino. Ni publika nije mogla skriti oduševljenje njihovim nastupom, a osvojili su 25 bodova žirija.

Plesom ljubavi uspjeli su iznenaditi sve u trećoj emisiji. Plesali su rumbu kojom su na plesni podij donijeli posebnu emociju. „Imaš sve fantastično, čiste pokrete, genijalnu koreografiju i partnericu. Samo mi još fali završni žar, taj iskorak“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec i pokazala Marku kako treba izgledati pokret s tim žarom. Osvojili su za svoj treći ples 30 bodova žirija.

Dok čekamo nove nastupe u filmskoj večeri, pogledajte video o njihova prva tri nastupa te nam u anketi recite koji vam je nastup najdraži.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novo izdanje hit showa u nedjelju od 20:15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju