U petoj emisiji uživo Marko i Gabriela plesali su lyrical.

Bečki valcer plesali su Marko i Gabriela u prošloj emisiji. Bio je to bečki valcer s primjesama lončarenja. „Imao si sve, imao si plesnost, gracilnost. Bilo je stvarno super sve zajedno“, istaknuo je Igor Barberić. „Ja jako volim taj film i jako volim tu scenu s kojom ste otvorili ples. I drago mi je da je s tom scenom napokon proradilo ono što smo prije govorili. Napokon sam vidjela Marka kojeg sam željela vidjeti. Bravo, čestitam vam!“, pohvalila je njihov ples Larisa Lipovac Navojec, a Franka je samo nastavila taj niz i također čestitala. Marko Ciboci također je pohvalio Marka i samo dao savjet za bolje držanje glave. Osvojili su 32 boda žirija.

Napokon se u prošloj emisiji otvorio srcem i dušom, a bome i košuljom. Večeras s plesnom partnericom skida i šećernu glazuru. Velika ljubav za Marka su nećaci, a njegovo sigurno utočište je obitelj. Kroz lyrical žele ispričati priču o dvoje ljudi koji se malo razumiju pa ne razumiju. 

"Ja sam kompletno bio unutra, bio sam involviran. To je ta sila koja konstantno mora goriti, čak i ako je rumba. Wow", oduševljen je bio Igor Barberić. "To je taj Marko kojeg želim vidjeti. Mene si iznenadio, mislim da je ovo bio najbolji nastup u globalu, stvarno to mislim i svaka čast oduševili ste me", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Ne sjećam se kad me nešto toliko oduševilo i ostavilo bez teksta. Emocija, čvrstoća, stav sve ste pokazali i podignuli ljestvicu", komentirala je Franka, a Marko Nastavio u istom tonu: "Marko ti si bio dosad štreberski tip plesača, ali večeras se to promijenilo. Otvorio si se, emotivan si i nadam se da će se to pokazati i u drugim plesovima. Mislim da je ovo tvoja najbolja izvedba do sada." Za ovu čarobnu izvedbu osvojili su 36 bodova žirija te prvu desetku u ovom showu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju