Marko i Gabriela plesali su sambu.

Koracima quickstepa Marko i Gabriela u prošloj su emisiji na plesni podij donijeli dašak tridesetih godina prošlog stoljeća. "Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje", pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci. Osvojili su 38 bodova žirija.

"Ja sam na klackalici. Samba koraci neki su bili super, neki malo manje, a divno mi je gledati kako si puknuo u plesu. Kližem se između toga", istaknuo je Igor Barberić.

Larisa Lipovac Navojec odvojila bi Marka na dva dijela. Jedan koji je super i izvodi sve korake odlično i drugi Marko koji je malo nesiguran. S druge strane Marko Ciboci vidi ih u finalu: "Tvoja samba večeras je dokaz da nismo svi za sve. Ali bez obzira na to ja mislim da si ti živi dokaz kako radom možeš pokriti sve nedostatke. I ponovno bih istaknuo da si ti moj favorit za finale."

Osvojili su 34 boda žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju