Show "Ples sa zvijezdama" vraća se na Novu TV u nedjelju 6. ožujka, a kao jednog od mentora opet ćemo gledati Marka Mrkića.

 Marko Mrkić za sebe će reći: ''skroz normalan lik, ali pleše''. U ples se zaljubio kad se zaljubio u srednjoj, pa s tadašnjom partnericom krenuo u natjecateljsku karijeru. Dogurao je do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga izgurao svoju plesnu školu. Kaže da se pronašao u plesu, ali je zalutao u poduzetništvo. Tako da već četiri godine kroz svoju plesnu školu „Lijeva & Desna“ ples u paru želi približiti svima koji misle da to nije za njih - prvenstveno muškarcima, zatim osobama s amputacijama, gluhima, a na kraju i - zvijezdama. Nakon prošlog „Plesa sa zvijezdama“ gdje je došao do finala, ove je godine još spremniji na šminku i frizuru, a odvažio se otići i u solarij, iako svima laže da ga je influencerski život odveo na Karibe.

 

 

"Ples sa zvijezdama je najvažniji i najgledaniji show u kojem je fokus na plesu u paru, a ja koji se bavim time, ne mogu ne biti oduševljen što mogu biti dio te priče. Poziv sam očekivao, jer sam mislio da će me produkcija zvati da vratim 10 pari crnih čarapa koji sam maznuo prije tri godine, jer nikad nemam crne čarape", priznao je Marko DNEVNIK.hr..

 

 

Svojom novom zvijezdom je, kaže, jako zadovoljan, ali dodaje i kako ga još muči isti problem kao i u prošloj sezoni.

"Jako sam zadovoljan, još uvijek nemam vozačku, a ona ima auto, tako da smo riješili taj dio. E, da, i super pleše. Pripreme idu super, radi se puno, koreografija za prvu emisiju je spremna, ali opet nemam crne čarape. Pozdrav kostimografkinji Emini Kušan", poručio je Marko.

"Teško je znati ikakav rezultat i išta očekivati jer svatko koga škicnem pleše dobro. Mislim da je pred nama najplesnija sezona ikad".

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju