Polufinalna emisija uz mnoštvo lijepoga priuštila nam je i trenutak napuštanja showa jednog para...

Marka Grubnića i Elu Vuković nećemo gledati u finalu showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovaj nas je plesni par oduševljavao, očaravao i uveseljavao svojim izvedbama.

Prije polufinalne epizode upitali smo Marka kakva su njegova očekivanja. ''Idem emisiju po emisiju pa kud me dovede. Očekujem da ću dobro plesati, a vidjeti ćemo hoće li me to dovesti u finale.'', ispričao nam je.

Marko i Ela šest su puta završili u plesnome dvoboju. Pet puta su iz njega izašli kao pobjednici, međutim u posljednjem plesu žiri je presudio u korist Ivana Šarića i Paule Jeričević.

Prisjetimo se nastupa plesnog para Grubnić-Vuković!

''Otplesati 11 emisija u sezoni jako je velik uspjeh. Jako sam zahvalan i sretan. Ne opterećujem se zadnjom emisijom. Svi koji smo došli do tu zasluženo smo došli. Svi zaslužujemo ući u finale i pobijediti.'', rekao je Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, Bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo biti dio projekta @plessazvijezdama Zaista se ne sjećam kada sam nešto radio sa ovoliko žara, ljubavi i emocija. Na ovom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji. Bodrili smo se, ohrabrivali i dizali kada je to bilo potrebno. @ivansaric nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju kada sam kao malo dijete plakao na tvome ramenu, kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti prijatelju. Plešući stekao sam prekrasno iskustvo za cijeli život, trudio sam se plesati i izgledati kao profesionalni plesač, dao sam cijelog sebe i zauvijek ću pamtiti sve ovo. Ali nakon puna 4 mjeseca svakodnevnog plesanja vrijeme je za oproštaj. Sinoć sam se oprostio tako sretan i ponosan, jer sam napravio zaista puno, napravio sam nemoguće, tamu sam pretvorio u svjetlo razbijajući predrasude o sebi iz emisije u emisiju, otplesao sam gotovo cijelu sezonu, čak 11 emisija, borio sam se hrabro za svaku sljedeću emisiju, proglasili su me čak i DOKTOROM TANGA, ali da živim još 100 života NIKADA neću zaboraviti svoj #Valcer i emociju koju sam imao plešući ga, tu noć sam pobjedio sam sebe... Pamtit ću rado i ovu #Rumbu kao svoj zadnji ples i 4 desetke za kraj... Jesam li mogao poželjeti ljepši i bolji kraj?!? 💞🔝🕺🏻 Srce mi je toliko sretno da Vam ne mogu opisati... Više od natjecanja ovo je bila zabava, radost i veselje. Svima Vama koji ste navijali za mene želim se od srca zahvaliti. Ovoliko pozitivne energije nikada u životu nisam doživio i beskrajno sam Vam zahvalan na tome, učinili ste me najsretnijim bićem na svijetu. Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati poštujemo i cijenimo rad i trud, drago mi je da se ipak veselimo lijepom, pozitivnoj energiji i čistom srcu, jer ja sam upravo to davao svake nedjelje u live emisijama, a Vi ste mi za uzvrat dali ljubav i prekrasan osjećaj zbog kojeg sam svaki puta u sekundi zaboravio sve suze, ozljede, umor i ostalo. Hvala Vam svima, nije bilo lako, ali se isplatilo zbog svih Vas koje sada imam u svom životu... Srest ćemo se opet na nekom novom projektu, družit ćemo se, dio mene uvijek ćete imati. Hvala Vam za Ljubav.🥰 #10 #10 #10 #10 #DancingWithTheStars

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju