Marko, Gabriela i Slavko plesali su tango.

Njihov zajednički prijatelj Slavko Sobin ove nedjelje podržat će ih na plesnom podiju i biti njihov gost. On je i Gabrielin partner iz prve sezone, a Markov kolega glumac. U pripremama za ovaj drugi nastup, Gabriela kaže da se između Slavka i Marka osjećala kao mama. 

"Ono što mi se svidjelo kod ove točke je što ste prezentirali povijest tanga.  Argentinski tango plesao se u klubovima i bio je zabranjen jer su ga plesala dva muškarca. Vi ste ukomponirali to i sadašnji tango koji je sa prekrasnom ženom. Ono što mi se svidjelo kod tebe je što si sa svojom pojavom na podiju nadomjestio fizički nedostatak naspram Slavka. Uspješno si to pokrio", konkretan je bio Marko Ciboci.

"Meni je ovo stvarno bilo jako, jako dobro. Svidjela mi se ta dinamika i cijela priča, dramaturgija. Bio si bolji od Slavka i možda te ove godine Marko vidimo kao njegovog nasljednika", poticajna je bila Larisa Lipovac Navojec.

"Meni je iskreno jako dobro i bilo je ovdje puno plesne matematike, a to može zeznuti mozak pa onda i korak. Ali vi to niste zeznuli", istaknuo je Igor Barberić.

Osvojili su 39 bodova žirija za drugi ples.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju