Nove transformacije kandidata pratite u nedjelju na Novoj TV!

Nova epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', donosi Nedu Parmać u izdanju mega popularne kolumbijske pjevačice Shakire s pjesmom ''Hips Don't Lie''. ''Ovo je jedna od onih pjesama koje stalno slušamo na radiju, gledamo videa i svi mislimo da znamo tekst i onda dobiješ Shakiru na TLZP i skužiš da ne znaš tekst'', komentirala je Neda. Dodaje kako je shvatila da nije imitator i da joj to ne dolazi lako.

Marku Braiću gljiva je prošlog puta dodijelila dvostruku ulogu, tako da će on u narednoj emisiji utjeloviti Malumu i Gimsa. Gims će biti na ekranu dok ćemo ga na pozornici gledati kao zavodljivog Malumu. ''Gims mi je simpatičniji od Malume'', rekao je Marko te dodao da takvu ulogu u kojoj glumi muškarca koji je u isto vrijeme i zavodnik, do sada nije ima u showu. 

U sljedećoj emisiji gledatelji će moći vidjeti i Sinišu Ružića kojem je gljiva dodijelila Elvisa Presleyja. ''Uvijek me gljiva pogodi, da mi najbolje pjesme. Ovoga puta Elvis King Presley. Nastojat ću rekreirati ranu verziju u kojoj on s bendom stoji i pjeva s mikrofonom. Orijentirat ću se na plesne pokrete koji će izazvati dosta zabave'', rekao je Siniša osvrnuvši se na pripreme za nastup.

Marina Orsag ovoga puta bit će u jednoj sasvim drugačijoj ulozi od onih u kojima smo je imali prilike gledati. U sljedećoj emisiji preobrazit će se u australsku pop senzaciju Tones and I s globalno popularnom pjesmom ''Dance Monkey''. ''Prvi puta od kada sam u showu imam koreografiju i nisam u bijelom'', rekla je Marina dodavši kako će na pozornici imitirati spot pjesme ''Dance Monkey'', u kojem će glumiti, kako kaže ''jednog creepy starca''.

 

Osim ove četvorke, u sljedećoj emisiji glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', vidjet ćemo još i Maria Valentića koji će se preobraziti u Lil Nas X te će pjevati s gošćom iznenađenja. Lana Klingor Mihić utjelovit će Seala, dok će nas Fabijan Pavao Medvešek u liku Lennyja Kravitza zabaviti hitom ''Fly Away'', a Lu Jakelić na pozornicu će izaći kao legendarni Zlatko Pejaković.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju