Pao je i četvrti zlatni gumb!

Mark Bagarić je 27-godišnjak koji obožava pjevanje. Rođen je u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Jedni od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent pa se odlučio prijaviti i na hrvatski Supertalent. Janko je vidio nevjerojatan potencijal u Marku, stoga mu je odlučio dodijeliti ZLATNI GUMB!

 

„Iz one ljušture izađe ovo! Najljepši glas, boja, ono čudo! Mark, jeste li vi svjesni kako vi pjevate?! Nijedna žena ne bi odbila da ima ovakvog muškarca koji bi joj tu i tamo zapjevao“ – komentirala je Maja, a Martina nije mogla izdržati te dodala: „Udana sam, imam dvoje djece, ali sam se malčice zaljubila“.

„Meni je u Supertalentu super ta stvar što kada ne očekuješ od kandidata da razvali, a on razvali i znaš da nije dobio pravu priliku jer više nije mladi muzičar, mađioničar ili nešto i da bi mu baš dobro došao jedan poticaj. Tako sam ja nešto razmišljao i o alu vratima, naravno, i odlučio sam vama dati jedan mali poticaj“ – rekao je Janko i dao Marku ZLATNI GUMB!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju