Saša Lozar i Mario Petreković nisu mogli sakriti svoje reakcije na All Stars sezonu!

8 veličanstvenih, 8 nezaboravnih zvijezda pokazat će tko je najbolji od najboljih! Najpoznatiji i najpopularniji plesno pjevački show vraća se na Novu TV. Osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All stars sezoni popularnog zabavnog formata.

Mario Petreković, karizmatični Bjelovarčanin koji se tijekom života bavio raznim aktivnostima, oduševio nas je prvu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" i zasluženo odnio pobjedu. Mario je imao posebnu viziju netom prije sudjelovanja u All Stars sezoni: ''Vratio sam se u show jer me gljiva mobilizirala. Dobio sam poziv jednog jutra u 3 i 47...ukazala mi se gljiva i rekla: "Znam da si star i da imaš slabo pamćenje, da si fizički zakržljao i imaš problema sa svojim identitetom, ali moraš to sad ostaviti po strani i pod svaku cijenu, priključit se u TLZP (f)all stars sezonu jer si odabran. Tako sam i učinio, ako te gljiva odabere i odredi smjer života i promjenu identiteta, to trebaš i učiniti, jer neposluh i neodaziv može uzrokovati neželjene posljedice po zdravlje i život kao takav. I zato, ni sekunde nisam dvoumio niti razmišljao o tome bih li, ili ne bih li se odazvao na poziv. Mobiliziran sam i s ponosom se priključujem u službu i družbu TLZP-a. Bez obzira na krajnji ishod i posljedice te mentalno zdravlje. To je moja malograđanska dužnost i obaveza. Za TLZP... spreman!''.

 

 

Saša Lozar talentirani glazbeni, vokalni virtuoz i radijski voditelj pobjednik je druge sezone showa, a sudjelovanje u All Stars sezoni posebno ga raduje: "Vratio sam se sudjelovati u ovu sezonu showa, a kada se vračćaš na staro mjesto, znači da je bilo jako dobro. Vratio sam se kao pobjednik jedne od sezona, i to je startna pozicija za poželjeti. Svjestan sam sebe, a ne moram imati najveća krajnja očekivanja. Nekako znam gdje sam i što sam odradio i da ću se sigurno dobro zabaviti neovisno o ishodu. Volim glazbu, glumu, ples, stage, te svaku novu priliku za to. Cijeli život i karijeru sam posvetio tome. ''Tvoje lice zvuči poznato'' u par riječi jednostavnim rječnikom mogu opisati kao: opuštenost, zabava, najzahtjevnija uloga ikad, vrhunska produkcija, uživancija, dobro društvo savršeni mentori i operativci u kojem god to televizijskom smislu značilo. Mislim pri tome na vokalne učitelje, koreografe, visažiste, stiliste, ljude koji izrađuju kostime i maske, tzv. svu produkciju. Naučio sam puno, stekao vještine koje pretpostavljam sada s odmakom sam nesvjesno zatomio. Svako novo stečeno znanje koristim u svim svojim životnim i poslovnim izazovima.“.

 

 

 

Tko će biti najbolji od najboljih, mogu li zvijezde showa nadmašiti sebe, te koja sve iznenađenja donosi All stars sezona, gledatelji imaju priliku saznati 25. travnja kada kreće hit show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju