Mario će farmerima biti kondicijski trener!

Od sljedećeg tjedna farmeri dobivaju novog sustanara. Na tjedan dana u Farmu ulazi pobjednik druge sezone showa, Mario Mlinarić u ulozi kondicijskog trenera.


Svojim iskustvom i znanjem Mario će ojačati sportski duh kod farmera koji podrazumijeva podizanje samopouzdanja, poštivanje protivnika, kao i poštivanje pravila Farme. Obzirom na brojne nesuglasice i konflikte koje prate farmere, bit će zanimljivo vidjeti kako će kondicijski trener potaknuti dijalog među članovima zajednice kako bi se riješili gorući problemi.


Izuzetno me raduje povratak na farmu jer me za to mjesto vežu brojni divni trenuci. Uložit ću maksimalan napor da budem dobar učitelj farmerima i nadam se da ću ih uspjeti osvijestiti da je farma igra u kojoj se pošteno igra i pošteno pobjeđuje. Izolacija od vanjskog svijeta i svojih najbližih zaista teško pada svakom pojedincu, stoga je od velikog značaja da farmere naučim kako biti čvrst čak i u najtežim trenucima“, objasnio je Mario te kratko dodao: „Veselim se još jednoj farmerskoj avanturi!“


FARMERI U IŠČEVIVANJU ODABIRA PRVOG DUELISTA
U večerašnjoj emisiji doznat ćemo tko će postati prvi duelist. I dok crvena zadruga samo taktizira i razvija strategije koga će izbaciti s farme, zelena zadruga je već prionula fizičkim pripremama. Jasmina je uvjerena da ukoliko prvi duelist bude Barbara ili Tomislav da je ona njihova sigurna meta. Kako bi dvoboj dočekala spremna, bacila se na prakticiranje joge.


Ja se već neko vrijeme bavim jogom i ona je dosta zahtjevna, Mislim da bi mi to dosta moglo pomoći u sutrašnjoj borbi. Joga je nešto najbolje što sam probala u mom životu, od ovih tehnika za vježbanje i samopomoć. Joga zapravo objedinjuje um, duh i tijelo zajedno. Ta snaga kada se um utiša, postaješ puno jači nego što zapravo jesi“, kazala je Jasmina, a ukoliko bude odabrana za borbu u dvoboju očekuje pobjedu te dodaje: „Borit ću se časno kako to inače biva i sa velikim srcem i puno ljubavi!“.


Svoje vještine prakticiranja joge pokazala je i Danieli i Kristijanu koje je podučila održavanju ravnoteže. Kasnije im se pridružio i Darko koji je s Danielom radio trbušnjake.


Odabir prvog dueliste, nesumnjivo, nikad nije bio iščekivaniji, a tko će to biti, ne propustite doznati!
 

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju