Poznati show Survivor se vraća, a kroz izazove plemena kandidate će voditi Mario Mlinarić.

Poznato televizijsko lice Mario Mlinarić, kojega su gledatelji na malim ekranima imali prilike gledati u ulogama voditelja i glumca, uskače u svoju novu avanturu koju donosi zabavno natjecateljski show "Survivor".

 ''Pa ne znam da li općenito možeš reći u životu da si spreman, ali možeš dati sve od sebe. Ovo je za mene, prvi put da se nalazim u segmentu voditelja, ali to nije zapravo voditeljski dio u smislu da najavim određeni dio, nego ovo je izazov, sama riječ govori Survivor, njihovo preživljavanje tamo, njihova borba. Ovo nije zezancija, znači da se mi razumijemo, to nije da oni odlaze tamo i imaju određene benefite, ne dobiješ ništa'', priča Mario.

 

 

Neki od zadataka s kojima će se svakodnevno suočavati bit će pribavljanje vode i hrane za svoje oskudne obroke te stvaranje vlastitog skloništa. Kandidati će se morati odreći svake udobnosti.

''Ja sam osoba koja voli biti na setu. I vjerujem da ću tamo provoditi užasno puno vremena, ali želim upoznati njih, želim biti dio njih, želim jednostavno gledaocima prenijeti tu kompletnu situaciju što oni rade. A što se tiče situacije koja će meni faliti, to je moja obitelj, ja sam osoba koja stvarno živi skromno i jednostavno. Obitelj mi je broj jedan i bez njih ću teško izdržati, ali sva sreća postoji Skype'', izjavio je Mario u intervjuu za IN magazin.

 

 

Motivacija, snaga i izdržljivost ključni su faktori za uspjeh u showu, no samo oni kandidati koji su spremni nadmašiti sami sebe mogu osigurati vlastiti opstanak i pobjedu u igri iskušenja koju donosi "Survivor". Od svog osnivanja 1997. show je produciran na 48 teritorija, postavši tako jedan od najvećih televizijskih fenomena u posljednjih 25 godina. Popularnost ovog formata koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay kontinuirano raste, a s 24 potvrđene produkcije prošle godine ostvario je najveći uspjeh dosad.

Borba za preživljavanje samo što nije počela, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju