Mario i Helena u šestoj su emisiji izveli tango.

Osmijeh je tu, fokus isto, on je definitivno showman, spašava ga stav, a svakom nastupu definitivno doda soli i papra. Mariovi kolege s MasterChefa iznenadili su ih na probama. Donijeli su vijest da plešu tango i Mario je onda bio najsretniji jer je nakon četiri latina dobio standard. 

 

"Ja sam ostala bez teksta iskreno! Jako mi je drago da se nakon prošle emisije dogodio upravo ovaj tango. Mislim da imaš ritam, stav, osobnost, super partnericu. Stvarno je ovo danas bilo predivno", istaknula je Larisa.

"Ti Mario kao da si zasukao rukave i rekao sad idemo jako! Ti si primjer da se ne smije odustati i da jednostavno treba raditi i nema izgovora. Ovo je bilo iznad standardno. Iznenađenje večeri", poručila je Franka. 

Od žirija i publike za iznenađenje večeri osvojili su 44 boda, a pala je i prva desetka u showu!

 

Mariova supruga Matea prošle im je nedjelje na plesnom podiju bila gošća. Izveli su cha cha cha i za njega osvojili 19 bodova žirija. "Meni je pogled stalno bježao na Helenu, a to nije dobro. Znam da je izazovno plesati uz dvije partnerice i još ti je jedna žena, ali ne znam je li to dovoljno za ostati do kraja. Sve u svemu moraš raditi i uvijek te volimo gledati, to je ono što je bitno", zaključila je Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju