U sedmoj su emisiji Mario i Helena plesali quickstep.

Pobjednici prošle epizode koji su osvojili prvu desetku sezone. Povodom toga Mario kaže da će otvoriti plesni studio, nazvat će ga "Desetka" i plesat će se samo tango. Složili su se da ih je ta desetka vinula u nebesa i da imaju više poleta nego inače. U prilogu su najavili da ćemo od njih vidjeti dosad neviđeno!

"Tvoj quickstep večeras je bio razigran, lepršav i pogođen karakter plesa. Držanje mi je bilo previše malo opušteno, gledao si nekad u pod što se nikako ne smije u standardnim plesovima. Nekako sam više od tebe očekivao", započeo je Marko.

"Doletio nam je naš Mario na krilima desetke, vidjela se lepršavost, no nekako si malo ispadao iz ritma. Na stranu to, možeš zadržati osmijeh na licu jer si sve izdržao uz svoju partnericu", istaknula je Franka.

"Meni je bilo razigrano, imaš kondicije, vidjela sam da se zabavljaš i onda sam se i ja zabavljala gledajući tebe. Meni se svidjelo", poručila je Larisa.

"Ti imaš jedno prirodno držanje uspravno, što je dobro za ovaj nastup, a isto imaš i jednog vražićka u očima što je isto odlično za ovaj ples. Generalno jako dobar nastup", zaključio je Igor.

Od žirija su ovojili 33 boda.

 

Mario i Helena prošle su nedjelje na plesnom podiju izveli tango. "Ja sam ostala bez teksta iskreno! Jako mi je drago da se nakon prošle emisije dogodio upravo ovaj tango. Mislim da imaš ritam, stav, osobnost, super partnericu. Stvarno je ovo danas bilo predivno", istaknula je Larisa Lipovac Navojec od koje su osvojili prvu desetku ove sezone! Ukupno su od žirija i publike za iznenađenje večeri osvojili 44 boda.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju