Mario i Helena plesali su valcer.

Slijede prvi desetkaši, predstavnici Eliminatora koji su u top kondiciji. Oni su Mario i Helena. Ovaj tjedan plešu valcer i žele rasturiti. 

"Nekako mi se čini da si se štedio ovoga puta. Nekako si već standardno dobar u tim standardnim plesovima i ja bih htio vidjeti da je to držanje još stabilnije, još vertikalnije, još savršeno točan, jer vidim da to možeš, ali kao da te se treba tući da bi to odradiox. Ja te od sada želim vidjeti izvrsnog, ne standardnog", započeo je Marko.

"Slažem se da je bilo s rezervom, ali ja mislim da ti imaš taj stav - pomalo. Ti si zapravo od nekoga tko u prvoj epizodi nije obećavao previše došao do ovoga. Svojim trudom i upornošću pokazao da se može", istaknula je Franka.

"Ja vas jako volim gledati. Mislim da od svih kandidata ti imaš najzanimljiviji rast i razvoj. Tvoje lice dok plešeš govori zadovoljan sam. Vidim da ti se sad ples dopada, ušao ti je pod kožu, što jest cilj ove emisije da populariziramo tu predivnu umjetnost", zaključila je Larisa. Osvojili su 33 boda žirija.

 

Prisjetimo se, prošloga tjedna Mario i Helena izveli su quickstep. "Doletio nam je naš Mario na krilima desetke, vidjela se lepršavost, no nekako si malo ispadao iz ritma. Na stranu to, možeš zadržati osmijeh na licu jer si sve izdržao uz svoju partnericu", istaknula je Franka. Od žirija su osvojili 33 boda.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju