Mario i Helena u četvrtoj emisiji plesali su rumbu.

Zvijezda koja svake nedjelje ima sve više tetovaža. Mario kaže da svaki ples uči hodati i da ćemu ispasti kukovi. On ima puno najdražih filmova, ali večeras je to ipak "Od sumraka do zore". Najavio je Mario da će najbolje sjesti na stolicu nego što je to ikad viđeno na televiziji.

 

"Mogu ti kukovi još malo bolje. U prilogu si super igrao i to imaš cijelo vrijeme. Ja se kod tebe nikad ne bojim da su ti koraci jasni, ali pojačaj to tako da meni ne bježi oko za Helenu", istaknuo je Igor.

"Ja sam više puta spominjala vašu simbiozu i zajedništvo, odgovarate si potpuno baš ste skladni. Meni je ovo bilo wow, iznenađujuće ova rumba ti je dobro sjela u tijelo. Danas ste pokazali da se to može i jako lijepo ste to izveli", oduševljena je bila Larisa.

"Sve u svemu funkcionirali ste kao par, imao si konstantu i sigurnost kroz cijeli broj. Nikad ne sumnjamo da ćeš fulati korak, možda i fulaš, ali to se ne vidi. Ti si apsolutno napredovao", istaknula je Franka.

"Helena hvala ti što si osmislila divnu koreografiju koja je sakrila sve što je trebala sakriti. Odlično si ispozirao, to ti je dalo ravna leđa i imao si odličnu ulogu. No što se tiče tehnike bilo je dosta kritično, sad ćemo biti kakva će biti summa summarum", zaključio je Ciboci. Osvojili su 27 bodova žirija.

 

U prošloj emisiji Mario i Helena plesali su sambu i od žirija osvojili 21 bod. „Ja zapravo mislim da si ti jedan ziheraš i igraš dosta na sigurno da ne bi ispao smiješan. Gore si bio kontroliran, ali dolje je bilo svašta. Želim da te muzika još ponese“, komentirao je Marko Ciboci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju