Mario, Helena i Matea plesali su cha cha cha.

Simbioza ovog para naprosto je nevjerojatna, a sad im se pridružila i Mariova supruga. U trio ju je doveo da vidi kako je njemu svaki tjedan. Vjenčali su se u Las Vegasu pa im je to večeras tema, a uskoro im je godišnjica. Matea kaže da je Mario dobar i brižan muž. 

"Ti si jedan showman, definitivno. U gornjem dijelu tijela super izgledaš, leđa savršeno ravna, fokus i sve. No u petoj emisiji moramo gledati i nedostatke, a to je da se cha cha cha mora plesati uz ritam. To jednostavno moramo savladati da bi išli dalje", istaknuo je Marko.

"Da ja se slažem da tebe spašava taj tvoj kul stav i scenski nastup. Sad smo već u tom trenutku sezone da moramo trenirati tehničke stvari. Što se dogodi u Vegasu, ostane u Vegasu pa nek to bude ovaj cha cha", dodao je Igor.

"Slažem se s kolegama da ovo nije bio tvoj najbolji ples. Predlažem da se sad vratiš u dvoranu i počneš ispočetka korak po korak pa će to sve sjesti", poručila je Larisa.

"Meni je pogled stalno bježao na Helenu, a to nije dobro. Znam da je izazovno plesati uz dvije partnerice i još ti je jedna žena, ali ne znam je li to dovoljno za ostati do kraja. Sve u svemu moraš raditi i uvijek te volimo gledati, to je ono što je bitno", zaključila je Franka. Osvojili su 19 bodova žirija.

 

Rumba u stilu filma Od sumraka do zore bila je njihov zadatak u prošloj emisiji za koji su osvojili 27 bodova žirija. "Sve u svemu funkcionirali ste kao par, imao si konstantu i sigurnost kroz cijeli broj. Nikad ne sumnjamo da ćeš fulati korak, možda i fulaš, ali to se ne vidi. Ti si apsolutno napredovao", istaknula je Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju