Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV

 Jedan od naših najuspješnijih kulinarskih chefova Mario Mandarić okušat će se u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem ćemo ga gledati u sasvim novom izdanju.

"Iako je ples totalno izvan moje zone komfora, mislim da ću se u plesnim cipelama snaći jako dobro. Projektu pristupam jako profesionalno i, kao i u kuhinji, dajem se sto posto u to. Od showa 'Ples sa zvijezdama' očekujem prvenstveno da se zabavimo, a i radujem se što ću naučiti plesati pa neću vise krindžati po pirovima", veseli se Mario.

U intervjuu za showbuzz.hr otkrio je kada je  posljednji put imao prilike zaplesati te kakve plesne stilove preferira. Jedan od njegovih zaštitnih znakova po kojima je i prepoznatljiv jesu tetovaže, a otkrio je koliko ih imate i ima li svaka posebno značenje. Više saznajte na portalu showbuzz.hr

 

 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju