Strastvena je ljubiteljica motora i jahanja.

Marina je fitnes trenerica iz Splita i vlasnica fitnes centra specijaliziranog za funkcionalne treninge. Završila je medicinski fakultet u Splitu s provostupničkom diplomom iz fizioterapije. Na prijavu za Survivor potaknuo ju je šestogodišnji sin Gabriel s kojim je pratila prošlu sezonu, a u donošenju odluke presudili su njezin sportski i avanturistički duh te ljubav prema izazovima.

Strastvena je ljubiteljica motora i jahanja. Njezina snaga, preciznost i plivačke vještine neki su od glavnih aduta koji će joj, smatra, biti od ključne važnosti za uspjeh u showu, a najmanje se veseli spavanju na otvorenom i brojnim kukcima s kojima će se susretati na otoku. Velika je obožavateljica sporta, a posebno voli i psihološke i fizičke avanture. Više o Marini saznajte na portalu showbuzz.hr.

Nemam nikakav strah. Mišljenja sam da su strahovi velika kočnica u životu i da ih treba savladavati, a ne ih puštati da kontroliraju našim životima. Jedva se čekam stopiti s prirodom i snalaziti u istoj. Jako se radujem ovoj životnoj avanturi“, otkriva Marina.

 

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju