Marino: ''Brzo smo se snašli!''

U novoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' došlo je vrijeme za veliki šumski izazov, a gledatelji su mogli tijekom zadatka vidjeli kakva je snalažljivost i izdržljivost kandidata u prirodi. Prije samog izazova Marino i Petra pokušali su izgladiti probleme. Marino je odlučio prijeći preko njihovog malog nesporazuma. „Ako bude nešto fizički, tu ćemo briljirati, ako bude nešto mentalno imat ćemo laganih poteškoća“, rekao je Marino.

Drugi kandidati nisu presretni zbog fizičkih izazova. „Ja ne želim nikakve fizičke zadatke. Ako mogu, izbjeći ću ih zato što sam trapava“, kazala je Ena. Kandidate je ujutro iznenadio televizor u boravku, a kad su ga upalili pozdravio ih je Igor koji im je objasnio kako novi izazov od njih iziskuje izuzetnu snalažljivost i timski rad. Nakon toga natjecatelji su krenuli u kombi koji ih je odvezao na mjesto održavanja novog izazova – u šumu.Nakon što su izašli iz kombija, timovi su otrčali do mjesta za kampiranje gdje su ih čekali nesklopljeni šatori koje su trebali početi sklapati. Pravila su jednostavna: bez uputa, svaki tim mora točno i u potpunosti ispravno podići svoj šator. „Čim sam vidjela šator, znala sam da bi moglo biti zanimljivo“, rekla je Adriana. „Imamo apsolutno sve što je potrebno za ovaj zadatak, osim znanja sklapanja šatora“, dodao je Luka.

Prvi je uspješno šator sklopio Marino u suradnji s Petrom. Nakon toga, prema pravilima izazova si je morao zavezati jednu nogu za nogu svoje partnerice, pa su tako postali tronogi tim koji se mora kretati koordinirano. Zavezani su morali otrčati uzbrdo, vodom napuniti dvije kante, s kojima su se tako zavezani morali vratiti do šatora kako bi završili izazov. „Brzo smo se snašli“, zadovoljno je rekao Marino. „Osjećaj je stvarno super i ja sam stvarno sretna“, rekla je Petra. Nakon njih prvi par koji je uspješno završio ovaj dio izazova bili su Marijan i Ena.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji: Nakon zahtjevnog izazova, kandidati su se uvečer odlučili opustiti uz vatru i roštilj te tako iskoristiti boravak u prirodi. „Jako uživam biti u prirodi, malo se maknuti od grada, dima i smoga“, zaključila je Helena.U idućoj epizodi nastavlja se šumska avantura ljepotica i genijalaca. Nakon današnjeg izazova u kojem su iskusili velike fizičke i umne napore, nova epizoda donosi nastavak uzbudljive igre za kandidate. Testirat će se izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica, koje očekuje novi izazov pod imenom bootcamp.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju