Ne propustite!

U sljedećoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' natjecatelji će svojim transformacijama i odličnim izvedbama zadiviti žiri i publiku. Nove transformacije pokazat će kako se naše zvijezde snalaze u raznim i zahtjevnim ulogama - neke će nas nasmijati, a neke ostaviti bez daha, no sve će nas jako dobro zabaviti.



Marina Orsag utjelovit će Adisa iz skupine ''Dubioza kolektiv'' za što je zbog energičnosti pjesme ''Himna generacije'', ali i člana benda u kojeg će se transformirati, potrebno dosta kondicije. ''Razveselila sam se što ću sada malo više plesati i skakati, ali onda sam došla doma i shvatila koliko imam godina'', rekla je Marina dodavši kako se ne može izbjeći barem cupkanje kada se čuje ritam pjesama ''Dubioze kolektiv''. ''Rekli su mi da s obzirom na to da utjelovljujem Adisa, da nemam ni zube ni protetiku, pa si mislim - želite li vi reći da izgledam kao Adis?'', ispričala je Marina.

Marka Braića ovog tjedna ćemo prepoznati iza maske i transformacije u legendarnu domaću zvijezdu Dinu Dvornika, a izvest će pjesmu ''Jače manijače''. Zahtjevnu preobrazbu u energičnog pjevača komentirao je riječima: ''Bilo mi je u teže skinuti te njegove pokrete, nego riječi, jer se pokreti toliko brzo događaju da ne znam ni kako su se dogodili''.



Nakon što smo Lanu Klingor Mihić u trećoj epizodi imali prilike gledati kao divu s Barbadosa - Rihannu, ovoga će se puta transformirati u jednostavniji kostim Akija Rahimovskog iz Parnog Valjka. Pjevat će pjesmu koja je stara kao i ona, a muke joj je, kaže, zadavao specifičan način na koji je Aki izgovarao glas 'r'.

Mario Valentić nakon žestokog ritma Billyja Idola u prethodnoj epizodi, ovoga puta ima sasvim drugačiju ulogu. U ovotjednoj će se epizodi pod svjetla pozornice vratiti kao američka legenda Shaggy sa seksi izvedbom velikog hita ''Hey Sexy Lady''. Pjesmu će posvetiti svojim roditeljima: ''Moji su roditelji u braku gotovo 50 godina, pa im posvećujem ovu pjesmu da malo osvježim njihov bračni život'', našalio se, a Mariju je posebno bilo zanimljivo riječi ove pjesme prevesti s engleskog na hrvatski.

Publiku će svojim transformacijama oduševiti i Lu Jakelić kao Amy Whinehouse, a Fabijan Pavao Medvešek će se čak udvostručiti – bit će i Andrea Bocelli i Ed Sheeran i to u isto vrijeme. Siniša Ružić utjelovit će opasnog repera 50 Centa, dok će Neda Parmać ove nedjelje u ulozi Doris pjevati u duetu s gostom iznenađenja.

Ne propuste nove transformacije ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato'' od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju