Marin je pokazao raskoš svog vokala, nevjerojatan nastup!

Marin Bulić pohađa Isusovačku klasičnu gimnaziju i glazbenu školu za solo pjevanje. Marin voli operu i pop-operu, što se slabije sluša u njegovom društvu. Od 10. godine glazba je velik dio njegova života, a svira klavir i gitaru. Kad je imao 11 godina, mama je poslala snimku Bečkim dječacima da upita za savjet kako da dalje rade s njim i oni su ga pozvali da im se pridruži. To je bila velika čast jer bi on bio treći Hrvat koji bi otišao u Bečke dječake, ali bio je premlad i roditelji nisu htjeli riskirati. Marin pohađa srednju glazbenu školu za solo pjevanje i preskočio je pripremne razrede. Volio bi biti profesionalni pjevač, ali i glumiti u kazalištu.

 

„Samo ću ti reći da imaš strašan glas, strašne mogućnosti i pjevaj za sebe, a nemoj pjevati za druge. Kad budeš pjevao za sebe, bit ćeš najbolji svima drugima“, rekao je Davor. „Prekrasan glas imaš, predivno pjevaš, sigurna sam da će kroz godine, kroz vježbanje, kroz iskustvo, nekakvo mentorstvo, da će taj glas u potpunosti biti onakav kakav treba biti jer se u par navrata čulo to drmusanje u glasu i čula se ta trema. Međutim, ništa oko čega bi se sad ti trebao zabrinuti“, rekla je Maja.

„Marine, meni je ovo bilo jako lijepo, ali baš jako lijepo! Sviđa mi se taj tvoj vokalni senzibilitet, tvoja osobnost kako se ona pretače u glas dok pjevaš“, rekla je Martina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju