Gledatelji će poznatu domaću glumicu u ovoj ulozi moći vidjeti već 4.lipnja.

Poznata glumica Marijana Mikulić pridružuje se glumačkoj ekipi najgledanije domaće dramske serije 'Čista ljubav', a u epizodnoj ulozi utjelovit će policajku.

U seriji igram policajku koja nije baš uspješna u svom poslu, uspije zeznuti svaki zadatak koji dobije“, najavila je svoj lik Marijana. Gledatelji će poznatu domaću glumicu u ovoj ulozi moći vidjeti već 4.lipnja.

Prisjećajući se snimanja, Marijana ističe kako joj je atmosfera na setu ostala u lijepom sjećanju. „Bilo mi je jako zabavno jer sam na setu opet bila s dragim ljudima s kojima neko vrijeme nisam radila, s Jankom Popovićem Volarićem, redateljem Josipom Žuvanom i dosta ekipe iza kamera s kojima sam ranije radila na raznim projektima“, rekla je. „Bilo je kratko, ali slatko“, dodala je za kraj.

U novim nastavcima Sonja će upasti u velike nevolje zbog svoje odluke da pomogne Ranku i Tomi kako bi dvojac došao do Dominikove ortačke liste, a zbog nje će Ranko staviti i vlastiti život na kušnju.



Gledatelje će novi napeti nastavci serije 'Čista ljubav' sasvim sigurno ostaviti bez daha, a moći će ih pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju