Maria Lopez u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Iznimnu disciplinu i koordinaciju večeras će podići na novu razinu. Od tolikih okreta ponekad joj se i zavrti pa je potrebno jako puno vježbe da to izbjegne. Nakon audicijskog nastupa našla je ljude koji su joj postali kao obitelj. Osjeća se u Hrvatskoj kao kod kuće i kad nije tu stvarno joj nedostaje. 

Elegantan, skroman i fluidan – takav je audicijski nastup publici i žiriju priuštila Maria Lopez. Ona je street performer iz Argentine, ali vuče hrvatske korijene. Stoga je prije dvije godine došla u Hrvatsku kao turist i odlučila ostati. Živi i studira u Splitu i kaže da se već osjeća kao prava Dalmatinka.

"Mislio sam da ćeš ostati samo na ovom manjem kolutu. Ali pojavio se i ovaj veliki i ta kombinacija je super. Jako zanimljivo, šareno i još mi se uvijek vrti", komentirao je Fabijan.

"Senzualno, strastveno i sveobuhvatno", komentirala je Martina u Davorovom stilu, a on je nastavio: "Ja sam i prošli put bio oduševljen. A posebno mi se sviđa taj tango jer je sve bilo dodatno napeto. Ja sam oduševljen kao i prošli put!", oduševljen je bio Davor.

"Ja sam fascinirana kao i prošli put jer ne mogu vjerovati da nečiji želudac može podnijeti toliko okreta. A i dalje osmijeh na licu. Ali ocjenjujemo tu tvoju vještinu koja je nevjerojatna", istaknula je Maja.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju