Marco i Paula u trećoj emisiji uživo plesali su lyrical.

Par koji je prošle nedjelje bio najbolji po ocjenama žirija. Marco večeras pleše u čast najbitnije osobe u životu. Ljubav između unuka i none je nešto posebno. A mama ga je naučila voljeti i usadila mu sve vrijednosti koje ima u životu i njoj je posvetio nastup.

"Jako je teško s takvom emocijom izvesti ples. To je savršeno. Onda još na kraju svega radiš tu podršku koja je bila predivna, sve pohvale!", započeo je Igor.

"Mislim da si stvarno utjelovio tu priču u ples. Ples je terapija i mislim da ti je ovaj nastup pomogao. Prikazao si svoju tugu, prikazao si da ti majka nedostaje. Mene si fascinirao, pokazao si da si odličan plesač", istaknula je Larisa.

"Premišljam se na koju stranu krenuti. Ples je jedna estetska vještina. Ono što bih ja od tebe želio vidjeti je da svaki pokret koji odradiš, odradiš ne stopostotno nego 150 posto", poručio je Marko,

"Ti si rasturio. Sve ti se poklopilo večeras, ne samo s emotivne strane. Čvrstoća pokreta, fluidnost kad je trebalo. Još da samo tu ludu energiju malo ouzdaš. Meni je ovo jedan od najboljih plesova ikad", oduševljena je bila Franka. Osvojili su 32 boda žirija.

 

"Toliko je divno vidjeti nekoga tko je tako beskompromisno svoj kao što si ti. Vidi se da si emotivno bio totalno unutra od kostima do scenografije. Bilo je jako, jako puno energije u ovom nastupu, možda na momente i previše, ali ti ćeš to naučiti obuzdati", poručila je Franka.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju