Marco i Paula u devetoj su emisiji uživo plesali slowfox.

Marco i Paula kažu da im je prošli nastup bio najbolji. Napokon su dočekali pohvalu od Marka Cibocija. Marco je po prirodi vrlo emotivan pa se njegova mentorica Paula zbog toga često koristi raznim usporedbama na treninzima. Nakon svakog nastupa Marco se nada da će im se izvođač pjesme na koju su plesali javiti, dosad se to i ostvarilo.

"Ovaj slowfox večeras je zaslužio tri k - kvalitetno, kontinuirano i kvalitetno. Jedina moja mala zamjerka kod tebe je glava koja izgleda kao da si malo živčan. Puno bolje izgledaš sad kada paziš na energiju, nego prije kad to nisi radio", započeo je Marko niz komentara.

"Ja bih rekao da svaki ples koji počinje s Paulom koja pruža nogu i - ja sam kupljen. Generalno mi je jako lijepo vidjeti to da je ta energija zapravo situirana i da teče, da je prisutna cijelo vrijeme. Mislim da ta neživčanost koju danas nisi imao da je možeš imati i u živčanim plesovima", poručio je Igor.

"Daješ toliko koncentracije u svaki pokret koji radiš. Dobio si tu neku finoću u proketima, bio si staloženiji, uzemljeniji, jako, jako dobar slowfox", istaknula je Franka.

"Mislim da je bilo dobro izvedeno, plovili ste, bili ste usklađeni, dobre podrške imate i uvijek ih gledam s uzbuđenjem", zaključila je Larisa. Od žirija su osvojili 35 bodova.

Prisjetimo se, prošle nedjelje Marco i Paula izveli su rumbu. Paulin najdraži ples, uz najdražu pjesmu bio je pun pogodak. "Braco i seka dobra večer. Ne znam kako da se izrazim. Što je ovo bilo točno? Nisi imao pretjeranu facijalnu ekspresiju, bio si kontroliran, otplesao si rumbu u karakteru rumbe, stopala su bila kontrolirana, kukovi su bili fluidni, ruke bi trebao malo poraditi. No, ja bih ti dao savjet da izbiješ te svoje uobičajene glumačke pozicije facijalne ekspresije, danas si zakoračio jednom nogom, ali ja te želim gurnuti dalje da vidimo Marca kojega nikad nismo vidjeli na društvenim mrežama", opisao je Marko. Od žirija su osvojili 37 bodova, a u iz plesnog maratona izašli su kao pobjednici te su osvojili dodatnih sedam bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju