U prvom dijelu emisije Marco i Paula plesali su sambu.

Jedan od najopasnijih plesova večeras. Tema Eurovizije sjela mu je jako dobro i jedva čeka otplesati taj ples. Marcu je jedna od najvećih želja nastupiti na Euroviziji. Prošle nedjelje na nastupu im se dogodila nezgoda, no ove nedjelje nastavljaju dalje. 

"Super mi je kako si ti predan i pažljiv, kako upijaš sve što ti ona kaže. Zato si u tome dobar i zato to dobro radiš", istaknula je Larisa.

"Vidim da ti ne idu baš najbolje svi pokreti kukovima. No s druge strane gledajući ja mislim da je bounce tvoj signature move, svaka ti čast na tome. Prije sam te upozoravao na energiju, sad mi je jako drago vidjeti da si kontrolirao energiju i pokazao drugi karakater koji ti puno bolje stoji, a i ples", zaključio je Marko.

Od žirija su osvojili 38 bodova.

 

Prošle nedjelje Marco i Paula plesali su slowfox od kojeg kao da su dobili krila. "Ja bih rekao da svaki ples koji počinje s Paulom koja pruža nogu i - ja sam kupljen. Generalno mi je jako lijepo vidjeti to da je ta energija zapravo situirana i da teče, da je prisutna cijelo vrijeme. Mislim da ta neživčanost koju danas nisi imao da je možeš imati i u živčanim plesovima", poručio je Igor. Od žirija su osvojili 35 bodova. Bitka parova donijela im je borbu s Tarom i Mateom, a rezultat je bio neriješen.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju