Marco i Paula u četvrtoj emisiji plesali su jive.

On je toliko dobar plesač da je u prošloj emisiji osvojio čak tri devetke, samo još da malo obuzda tu ludu energiju. Ideja za Flashdance došla je od Marcovog tate, a Marcu se sviđa poruka te upornosti iz filma. Istaknuo je kako je ključan moment života da priliku ponekad moramo stvoriti sami. On dolazi iz obične obitelji, a ima ogromne snove.

"Ja uvijek očekujem jako dobar nastup od tebe i ti uvijek to dostaviš. Ali što bih volio vidjeti je da stvarno budeš po toj tehnici i da sve to spojeno bude baš flashdance", istaknuo je Igor.

"Da kad smo kod tehnike koljena su bila puno otvorena prema van. Malo je sve skupa za mene bilo nekontrolirano", poručio je Marko.

"Ti kao da skačeš na oprugama cijelo vrijeme jer ta tvoja energija koju imaš je kao stvorena za jive. Ta energija bila je ovoga puta obuzdana, inače uvijek uživam u tvom nastupu", pohvalila ih je Franka

"Franka ja uopće ne znam što ovi muški govore. Meni je bilo super što je cijeli žiri počeo se gibati u ritmu, znači dobro si napravio. Mislim da ste ovim jiveom pokazali da je to solidan ples, Paula radi dobar posao, a ti si dobar materijal", istaknula je Larisa. Osvojili su 27 bodova žirija.

 

Prošle nedjelje Marco je u emisiji ljubavi ples posvetio najbitnijoj osobi u životu. „Mislim da si stvarno utjelovio tu priču u ples. Ples je terapija i mislim da ti je ovaj nastup pomogao. Prikazao si svoju tugu, prikazao si da ti majka nedostaje. Mene si fascinirao, pokazao si da si odličan plesač“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 32 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju