Naš mladi influencer Marco Cuccurin oduvijek je želio biti dio velikog showa „Ples sa zvijezdama“.

Naš mladi influencer Marco Cuccurin oduvijek je želio biti dio velikog showa „Ples sa zvijezdama“, a već je poznato da mu to neće ostati samo želja. Gledat ćemo ga ove sezone kao natjecatelja uz mentoricu Paulu Tonković. Prije nego je saznao da je ona ta, Marco je priželjkivao Paulu te o tome pričao svojoj prijateljici i prelistao joj Instagram profil.

Već su počela prva snimanja, pripreme i probe između kojih nam je ovaj plesni dvojac otkrio brojne zanimljivosti. Kako su reagirali kad su saznali s kim će se natjecati u „Plesu sa zvijezdama“, koja su im očekivanja, kojem se plesu najviše vesele, kojeg ih je pomalo strah te koje je trik pitanje Paula postavila Marcu pogledajte u njihovom videu predstavljanja.

„Nešto sam sitno plesao kao dijete. Oduvijek sam bio dijete koje je voljelo ritam, glazbu, pjevanje, pa tako i ples. Završio sam sa 6-7 godina tečajeve osnove valcera, tanga i slično, no neko profesionalno iskustvo kao takvo nemam. Neko kratko vrijeme plesao sam i suvremeni ples, no ništa to nije bilo na nekoj profi razini“, priča Marco za showbuzz.hr.

Marco je jedan vrlo svestran mladić - osim što je uspješan influencer, pokazao je i da je sposoban izgraditi kuću, radi i na glazbenoj karijeri, po struci je kuhar i vizažist, a sada se našao u plesu.
Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. U prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' Paula je bila u finalu s glumcem Filipom Vidovićem, a sezonu prije bila je finalistica zajedno s Ivanom Šarićem.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju