Kod Sandalića u showu 'Ženim sina?' bilo je napeto od jutra!

Mamu Anu izbacilo je iz takta kasno buđenje djevojaka unatoč prvotnom dogovoru da će ranije ustati i otići s njom na tržnicu.


Nakon što ih je uspjela dignuti iz kreveta, Nives i Maria K. otišle su s njom na tržnicu, dok je Marko Draganu i Mariju F. odveo na svoje radno mjesto.

Konačno idemo vidjeti što Marko radi od te silne priče o poslu.“ uzbuđena je bila Marija koju je Marko odveo sa sobom na gradilište, dok je Draganu ostavio u rukama svoje zaposlenice koja joj je dala za zadatak napraviti jedan report.

U uredskom poslu se ne bih mogla snaći. Ovo mi se ne čini zabavno. Nije mi sve jasno jer se nikad u životu nisam susrela s takvom vrstom posla. Ne leži mi.“, zaključila je ipak Dragana.

Kada su se vratile, mama Ana, Nives i Maria K. krenule su pripremati ručak, a kuhaču je preuzela Nives čiji se način kuhanja nije svidio mami Ani.

Mama mi je bila za petama, malo mi je to bilo iritantno.“komentirala je Nives, no na kraju svi su bili zadovoljni skuhanim ručkom, pa čak i mama. „Bez obzira što je ona priredila ribu jako dobro i na način na koji ja ne poznam i bila je u redu, moje simpatije prema njoj nisu naklonjene.“, konstatirala je mama Ana.


Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju