'Koliko god sam život provela vremena po bolnicama, ja sam se tamo najviše i smijala.'

U studiju emisije ”Život priča priče” voditeljica Irina Čulinović ovaj put pričat će s majkama, prijateljicama Irenom, Marinom i Lidijom. Njih tri povezuje nešto zajedničko – imaju djecu s transplantiranim bubrezima.



Marina Frlan ispričala je svoju priču. Začela je sina umjetnom oplodnjom, no još tijekom trudnoće pokazalo se da djetetovi bubrezi nisu sasvim u redu te da i svoj život riskira u slučaju da trudnoću iznese do kraja. No ova majka je hrabro prošla kroz cijelu trudnoću sa svim pretragama i liječenjem i dočekala svog sina.



Kako je dalje izgledala njihova borba za zdravljem, kako su se s transplantacijama bubrega djece nosile i mame hrabrice Irena Mavrić i Lidija Lončar saznat ćemo u emisiji.



Irma Merkaš (28) iz Zagreba je djevojka koja je pravi primjer kako invaliditet nije identitet. Irma je svoj invaliditet pretvorila u prednost. Odmah po rođenju Irmi je postavljen cijeli niz dijagnoza s lošim prognozama. Pedijatrica je čak savjetovala roditeljima da ju ostave u bolnici jer sigurno neće preživjeti. Međutim, Irma danas ima 28 godina, i iako ima svega 138 cm i 33 kilograma, udana je i sretna mlada žena. ”Koliko god sam život provela vremena po bolnicama, ja sam se tamo najviše i smijala”, govori Irma.



U studiju emisije ”Život priča prče” gostovat će i njen suprug Alen Merkaš koji će ispričati kako je započela njihova ljubavna priča. ”Ja sam osjetio njenu pozitivnu energiju, to je ta osoba koju tražim, bez obzira na invaliditet koji ima”, ispričao je Alen. Irma i Alen će ispričati svoje životne planove, podijeliti s gledateljima svoje najveće želje i snove, a veliko iznenađenje pripremila je Irmi i ekipa emisije Nove TV. 



Novu epizodu emisije 'Život priča priče' ne propustite u srijedu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.






 



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju