Iznenađenjima nije bilo kraja!

Već na ulazu u dvorište sreća se nazirala na licima mame Mihaele Mužek i njeno troje djece, a nakon što su ušle u kuću iznenađenjima nije bilo kraja.



”Prvo što sam uočila i što mi se prvo jako, jako dopalo, to je bila ograda, ulazna vrata, vrtni stolić, sad to izgleda kao kuća, ono prije nije djelovalo nikako.”, izjavila je Mihaela.



Svi ukućani ostali su bez teksta. ”Ne mogu vjerovati.”, izjavili su ulaskom u kuhinju, dnevni boravak, koji su kompletno renovirani. Ima više prostora, kuhinja je napravljena onako kako treba biti, primijetila je Mihaela.



Sva djeca dobili su nove krevete, tako da su dani neudobnosti iza njih, pogotovo za najstarijeg Mihaelinog sina Karla koji ima problema s kralježnicom.



”Prvo mi je za oko zapeo krevet, udoban, super, nemam riječi koliko je dobro”, zadovoljan je Karlo sa svojom novom sobom.



Ulazak u novu kupaonicu također je Mihaelu oduševio: ”Ovo je kao iz kataloga. Djeca su oduvijek priželjkivala tuš kabinu. Tu je i nova veš mašina, odmah sam ju uočila. Kupaona me najviše iznenadila. Toliko sam suza isplakala. Nakon dugo vremena se smijem. Još uvijek sam u šoku.”

Emisiju 'Dom iz snova' pratite ponedjeljkom u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju