Marko Sandalić: 'Kao da si došla u štalu!'

Mama Ana odlučila je provjeriti jesu li djevojke ozbiljno shvatile njene opaske. Sudeći po njenoj reakciji, baš i nije zadovoljna:



Prije eliminacije, Marko je došao po djevojke kako bi ih odveo u park na vježbanje. Dok su Nives i Marija bespogovorno krenule, Nina je kazala kako nije sportski tip te ostala s mamom Anom gledati turske sapunice.

Za vrijeme treninga, Marko je dao Nives imunitet iz razloga što je, kako kaže, 'proila' tartar, a Mariji je rekao da će se morati još malo strpjeti do konačne odluke. 

Na eliminacijama, nije bilo nikakvih napetih situacija i okolišanja te je Marko priopćio Nini da napušta show i napustio kuću bez da ju je ispratio.

„Nekulturan je i to je ono što sam govorila gospođi mami. Ta kultura i taj red, toga nema. Nismo mi na istoj valnoj duljini. Mene samo može privući netko tko ima manire, tko je ostvaren, tko je gospodin, džentlmen, a Marko ništa od toga nije.“, izjavila je Nina napustivši Rab.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju