Dvanaestogodišnji Ivor Leskovar otkrio je kakav je Drele, kako su se slagali i još ponešto…

U prošloj ste epizodi po prvi puta imali priliku vidjeti novost pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Malo iznenađenje su djeca koja u duetu s kandidatima pjevaju i transformiraju se.

Takvu je priliku prvi imao David Bojčić koji je uz Damira Poljičaka utjelovio Elvisa, a u trećoj epizodi Ivor Leskovar s Dreletom je pjevao hit Will Smitha 'Men in Black' .


 

''Bilo mi je zanimljivo pripremati za ovu točku i nije mi bilo teško što je pjesma na engleskom jer jako dobro znam engleski'', rekao je Ivor i dodao: ''S Dreletom je bilo super raditi. Odličan je, zabavan i dobar. Odmah smo kliknuli na prvu!''.

Obzirom na to da se Ivor, kako sam kaže, cijeli život bavi pjevanjem zanimalo nas je po čemu mu je ova nastup drugačiji od svih prethodnih.

''Bilo mi je čudno liftom dolazit na pozornicu imao sam malu tremu, ali čim smo zapjevali odmah mi je bilo lakše i trema je nestala'', priznao je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju