Gabrijel Čačić već je na audicijskom nastupu dao naslutiti kako je njegov nastup na Supertalentu samo početak velike i sjajne karijere koja ga očekuje.

Mišo Kovač ima malu, ali veliku konkurenciju! Zadranin Gabrijel Čačić otvorio je drugu polufinalnu emisiju Supertalenta. Kako je i sam ranije najavljivao pjevao je Mišinu ''Na tvojoj ruci prsten''. 


 

''Dugo sam se pripremao, negdje oko mjesec dana'', rekao je Gabrijel koji na pozornici nije nastupio samo s tatom. Pridružila mu se klapa, a evo i njegovog mišljenja o tome.

''Najviše volim kada je tata sa mnom, ali i klapa mi je super'', rekao je i dodao: ''Nemam ni malo tremu, ali sam jako uzbuđen''.

Gabrijelov otac, Josip Čačić, kaže kako im je sada puno lakše nastupati. ''Gabi je i dalje ostao vjeran Miši Kovaču, sada je spremniji i opušteniji. Ja sam odrastao na pozornici, već se 20 godina bavim glazbom tako da se nadamo da će nastup odlično proći''.

Kako se vama svidio nastup Gabrijela Čačića te kako komentirate slavni pokret Miše Kovača u izvedbi ovog natjecatelja pišite nam u komentarima na našoj službenoj stranici, kao i društvenim mrežama - Facebook, Instagram i You Tube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju