Kayru i Kaana upoznali smo u ulogama Guneš i Atlasa!

Turska serija "U plamenu" gledatelje Nove TV prikovala je uz male ekrane, a tome su mnogo pridonijeli i najmlađi glumci Kayra Orta i Kaan Şener koju su utjelovili Guneš i Atlasa.

Guneš je Džemrina i Čelebijeva kći. Njezin otac njome često manipulira, zbog čega smo mogli vidjeti i kako je osigurao to da se Guneš odvoji od majke. Džemre se konstantno bori za skrbništvo nad njom, a na tom putu nailazi na mnogo prepreka.

Atlas je maleni sin pokojne Šimal, koja je život izgubila u požaru. Njegov je otac Bulent kojeg je Iskender, kako bi obranio Čiček, ubio u samoobrani. Atlas je bio vrlo zatvoren dječak, a njegovo raspoloženje iz dana u dan popravljaju Čiček i Iskender.

Ovi su preslatki mališani, ali i ozbiljni profesionalci zaradili brojne simpatije gledatelja. Glumica Kayra Orta (Guneš) nerijetko na svom Instagram profilu dijeli i slike sa seta. A kako izgleda kada se na setu serije "U plamenu" ugase kamere, pogledajte u nastavku:

 

 

 

 

 

 

A osim Kayre, na Instagramu je vrlo aktivan i njezin kolega Kaan (Atlas) koji već ima i zavidnu brojku pratitelja, čak više od 45 tisuća.

 

 

 

 

 

 

 

 

Male profesionalce Kayru i Kaana ne propustite gledati i sljedećeg tjedna kada vas očekuju nove napetosti u seriji "U plamenu". Nove epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju