U nedjeljnoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjeli smo nastup kandidatkinja koje su slatke kao šećer!

Paola Valić Bekić utjelovila je Tayor Swift, a na pozornici je imala pomoć Tare Roki.

Njih su dvije bile toliko slične, a interpretaciju pjesme ''We Are Never Ever Getting Back Together'' izvele su odlično.

 

''Jako sam se zabavljala i bilo mi je super. Na probama puno vježbale i Paola i ja smo se sprijateljile i zadovoljna sam kako je prošao nastup'', ispričala nam je devetogodišnja Tara.

Obzirom na to da je Taylor Swift ikona mlađe generacije,Tara nam je rekla kako voli slušati ovu uspješnu pop skladateljicu. ''Taylor mi je super! Od prije znam pjesmu ''We Are Never Ever Getting Back Together'', pa sam se morala samo prisjetiti teksta'', rekla je.

Ova učenica trećeg razreda osnovne škole podijelila je s nama kako je osjećala strah prije samog izlaska na pozornicu, ali pošto je već imala nastupe brzo se riješila treme i krenula je prava zabava!

''Jedva sam čekala da sve krene i sada kada je završilo malo mi je žao. Nadam se da će prijatelji u školi biti sretni i ponosni zbog mene'', ispričala je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju