Nova iznenađenja za farmere...

Farmerima su jučer došli članovi njihovih obitelji. Jurici i Saši je došla mama, Anici kći, a Maji suprug. Dok su se gotovo svi gosti priviknuli na farmerski način života, čini se kako Majinom suprugu to nije pošlo za rukom te je odlučio napustiti farmu. Matko nije skrivao svoju neugodnu iznenađenost farmom, a to je i otvoreno govorio. „Da su mi rekli da je ovako, ne bih ja dolazio!“., rekao je Matko, a njezinim ponašanjem Maja je razočarana. „Jutros si mi tvorio stres, a evo i sada. Idi i gotovo.“, u suzama mu je rekla Maja i dodala: „Ne znaš koliko mi je teško ovdje. Ne znaš ništa.“. Maja kaže kako je to pokazatelj da su žene puno izdržljivije i sposobnije od muškaraca te je ponosno rekla: „Tek sam sad ponosna na sebe. I to jako!“.

Već ujutro dok mu je Maja pokazivala svoju jutarnju rutinu Matku nije bilo jasno kako to da farmeri pričaju sa životinjama te joj je odmah napomenuo da se neće toliko zadržavati da bi počeo pričati s njima. Zgrožen je time što farmeri mogu normalno spavati dok miševi hodaju oko njih pa ponekad i po njima. Maja mu je pokušavala objasniti da ni njima u početku nije bilo lako naviknuti se na to te da im je sada to sasvm normalno. No, Matka ništa nije uspjelo spriječiti u svome naumu da napusti farmu.

Farmerima je danas stigao kupac za Pepu. Anica se dobro snašla u cjenkanju i nije htjela spustiti cijenu ispod 70 dukata te je nakon dugog cjenkanja svoj cilj i ostvarila i prodala Pepu za 70 dukata. Za razliku od prethodnih dolazaka trgovačkog putnika, ovoga puta farmerska ponuda bila je nešto bogatija pa je farmerska škrinjica teža za 80 dukata. „Sada ponosno čekam bankara da izbrojim dukate koji su nam ostali da uložimo konačno u banku.“, sretna je Anica.

Nako Matkovog odlaska, na Mateino i Ozrenovo oduševljenje, na farmu su stigle dvije trudnice. Matei je došla sestra Iva, a Ozrenu nevjenčana supruga Kristina. Iako su možda u nekim trenucima pomislili da ih nitko neće posjetiti, ipak se to nije dogodilo. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Hoće li Srećku netko pokucati na vrata farme, ostaje nam za doznati!


 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju