Nove transformacije kandidata pratite u nedjelju na Novoj TV!

Iduće nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' zabavit će nas nove transformacije natjecatelja. Lana Klingor Mihić preobrazit će se u pjevača Seala te će izvesti njegov veliki hit ''Kiss From A Rose''. ''Jako, jako volim tu pjesmu i volim što me gljiva voli'', rekla je Lana te dodala: ''Slušala sam neke njegove koncerte na kojima on objašnjava kako je nastala ta pjesma i da ona ima dublje značenje, da si zamisliš nešto najljepše što možeš i to je 'Kiss From A Rose', što god to nekome značilo'', rekla je Lana.

Mario Valentić će s gošćom iznenađenja desete emisije, voditeljicom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Majom Šuput izvesti pjesmu ''Old Town Road''. Njega ćemo gledati kao repera Lil Nas X-a, a Maju transformiranu u Billyja Ray Cyrusa. ''Meni je glavna ambicija da mi lice zvuči poznato'', rekao je Mario. ''Veseli me jedan dio koji zajedno pjevamo. Tu kad krenemo jasno i glasno, jako se lijepo nadopunjujemo. Očekujte lijep nastup'', poručila je gošća iznenađenja te dodala: ''Drago mi je da sam konačno kao pjevačica stigla. Zaklela sam se da me više nikada nećete vidjeti u transformaciji, i onda su rekli da sam s Mariom, pa sam rekla 'a, što ti je još jedna četvorka u životu''.

Fabijan Medvešek u sljedećoj emisiji pretvara se u Lennyja Kravitza te će otpjevati pjesmu ''Fly Away''. ''Kravitza sam slušao kao klinac i prvi put sam vrat istegnuo na njegovu glazbu, bio sam na koncertu. Ovo je zadatak koji mi je fora mi je, a biti takav frajer, takav lik barem na pola sata, mislim da je to prilika za koju ne znam hoću li je ponovno dobiti'', rekao je Fabijan dodavši da će na pozornici imitirati atmosferu iz video spota.

Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila američku pjevačicu Billie Eilish, Lu Jakelić ovoga puta ulazi u koledžice domaćeg pjevača zabavne glazbe Zlatka Pejakovića, te će na pozornici otpjevati njegov mega hit ''Čerge''. ''Kladim se da će nakon moje izvedbe, bez obzira kako prošlo, svi pjevati 'Čerge' tjedan dana'', rekla je Lu te dodala da se veseli ovoj ulozi. Neda Parmać na bini showa priredit će spektakl kao Shakira s velikim hitom ''Hips Don't Lie''. Siniša Ružić utjelovit će kralja rock and rolla Elvisa Presleyja, Marina Orsag postaje Tones and I, a Marka Braića gledat ćemo u zahtjevnoj dvostrukoj ulozi.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju