U polufinalnoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato Nives Celzijus bila je spriječena doći zbog zdravstvenih problema pa ju je u žiriju zamijenila jedinstvena Maja Šuput.

 Vesela Maja Šuput sudjelovala je kao natjecateljica u drugoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' njene su nas transformacije uveseljavale, a pristup, fizička spremnost i predanost liku oduševljavali.

''Obzirom na svoj natjecateljski moment koji sam imala u drugoj sezoni i to da sam već ovdje gostovala kao žiri moja uloga žiriranja sada mi je čista zabava'', ispričala je Maja.

Ovu smo pjevačicu gledali i u žiriju Supertalenta pa nam je usporedila ova dva zabavna i jako gledana formata koji se prikazuju na Novoj TV.

''U Supertalentu sam se izbrusila u formatu žirija iako tamo znamo biti okrutni. Ovdje su komentari malo blaži jer je ovdje svrha zabava i show, a tamo ipak netko ispadne ukoliko se žiriju nije svidio'', objasnila je.

Nije nam željela otkriti tko joj je favorit pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ali smo nešto ipak uspjeli saznati.

''Pratim ovaj show iz nedjelje u nedjelju i mogu reći da sam najveći fan! Neću unaprijed govoriti tko je moj favorit, ali samo ću otkriti da je u finalu!''.

Iskrena Maja rekla je kako nikada ne bi komentirala kako bi ona neki nastup bolje odradila.

''Znam koliko je teško sudjelovati, a kako je sjediti na kauču i pričati kako bi ja to bolje izvela. Svi koji to nisu probali ne znaju kako to nije ni malo lak zadatak''.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju