Vruća transformacija Damira Poljička u Maju Šuput pobudila je strasti...

Za veliko otvorenje šeste epizode showa vidjeli smo transformaciju Damira Poljičaka u našu estradnu umjetnicu, veselu, zabavnu i neizmjerno simpatičnu Maju Šuput.

Maja je bila i iznenađenje večeri te se tijekom nastupa pojavila na pozornici i s Damirom u duetu izvela svoj hit ''Ne lomi mi srce''.

Odmah nakon nastupa upitali smo je za komentar. ''Najviše me iznenadio skokom'', rekla nam je.

Do sada je više kandidata utjelovilo njen lik, a evo što ona o tome misli. ''Kad je Luka Bulić pjevato ''Svatovsku'' bili smo u istoj sezoni i ja sam bila kandidat pa je bilo drugačije. Taj mi je njegov nastup bio jako smiješan, dok je recimo Mario Roth pjevao iz originala što je vokalno zahtjevnije'', objasnila je.

Maja nam je i odala tajnu. Možda vam je u sinoćnjoj emisiji promaknulo, no nakon što su završili s nastupom Maja i Damir Poljičak poljubili su se! ''Poljubila sam ga u usta jer sam imala osjećaj da ljubim samu sebe. Nevjerojatno!'', duhovita je Maja.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju