''Ples sa zvijezdama'' počinje uskoro na Novoj TV – ne propustite!

Još nam je nepoznato tko će sve činiti plesne parove hit showa Nove TV, no u 'Ples sa zvijezdama' svakako stiže još jedan novi par, i to voditeljski. Igor Mešin i Maja Šuput stat će po prvi put bok uz bok, te nas voditi kroz trinaest emisija uživo i sve plesne izazove trinaest parova velikog spektakla ''Ples sa zvijezdama''. Baš kao i zvijezde i plesači, i voditelji se naveliko pripremaju i vesele svim izazovima i novostima koje donosi nova sezona popularnog showa.

''Veselim se 'Plesu sa zvijezdama', emisije uživo nisu mi strane i radujem se novom projektu. S Majom sam već dosta radio, ali nikada u istim ulogama, tako da me veseli da smo sada na istoj strani'', izjavio je glumac i voditelj Igor Mešin.

Maja Šuput ima iskustvo i kao natjecateljica ovog formata, no sada ćemo pjevačicu i voditeljicu koja je debitirala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjeti i u ulozi voditeljice 'Plesa sa zvijezdama'. ''Prvi put ću voditi emisiju u udarnom terminu uživo, uzbuđenje je veliko i veselim se novoj ulozi. Vjerujem da ćemo Igor i ja super funkcionirati i podržavati se međusobno'', izjavila je Maja Šuput.

S velikim uzbuđenjem start showa iščekuju osim gledatelja i voditelja i trinaest parova koji će morati savladati sve plesne izazove i izboriti se za naklonost kod žirija i publike jer na pobjedničkom mjestu ima mjesta samo za jedan plesni par.Podsjetimo, na plesnom podiju naći će se Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec. Njima će uz bok se naći profesionalni plesači: Paula Jeričević, Valentina Walme, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Šapina, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Gordan Vogleš, Gabriela Pilić, Helena Bradvica, Nika Jelić, Ivan Jarnec i Alan Walme.

''Ples sa zvijezdama'' počinje uskoro na Novoj TV – ne propustite!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju